tiistai 7. kesäkuuta 2022

Olisi kiva kuulla miten Ranska suhtautuisi jos ulkopuolelta ehdotettaisiin, että miehittäjä-Ryssää pitäisi lepytellä yleisellä Ranskan alueiden luovutuksella esim Välimereltä tai Normandia Ryssälle, jotta Ryssällä olisi hyvä olla?

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto historioitsija monitoimimies Tampere Pirkanmaa eduskuntaan 2023 kuva 28.5.2022 https://Lehto-Seppo-eduskuntaan.blogspot.com

 

Olisi kiva kuulla miten Ranska suhtautuisi ja ranskalaiset suhtautuisivat, jos ulkopuolelta ehdotettaisiin, että miehittäjä-Ryssää pitäisi lepytellä yleisellä Ranskan alueiden luovutuksella esim Välimereltä tai Normandia Ryssälle, jotta Ryssällä olisi hyvä olla? Macron on ehdotellut julkisesti ettei Ryssää saa nöyryyttää ja Putinia ei saa ajaa nurkkaan. Oikea ryssäläinen posetiivariapina tämä Macron? Eikö vain?

Yleinen ”ongelma" idiotismi on se, että ns läntiset johtajat, lehtineekerit ajattelevat loogisesti ja oikeudellisesti ja ajattelevat puhuvansa samalla arvotaustalla kuin miehittäjä-Ryssä ja se viralliset edustajat. Toisaalta sama isovenäläinen ryssäläisyys heijastuu ihan kaupankanssoilla olevillakin Suomea siirtomaanaan pitävillä ryssillä. Se nähtiin jo 2014 Krimin riiston yhteydessä Tampereellakin.

Tämä haaste on ollut olemassa aina, Ryssälässä asuvien isovenäläisten ajatusmaailma on aivan erilainen kuin meidän. Hyvän ja pahan raja ympäröi Ryssää. Ryssä ei yleensä ymmärrä hyvää / pahaa samalla lailla kuin me. Suurelle joukolle ryssiä eli isovenäläisiä meille paha on hyvää heille, esim alueriistomme, viime sodat imperialistisisina rosvouksinaan.

Sotarikollista patologista valehtelija Ryssää väärin ymmärtävä ilmiö yleinen läntisessä Euroopassa mm Saksa, Ranska, Hollanti, Italia, mikä ilmiönä esiintyy Suomessa ns. viime sotien aikaisten "moskovan tiltujen" tai viime vuosien "kukkahattutätien" suvakkihorojen ajatusmaailmassa tai paremminkin ajattelemattomuuteen kykenemättömänä kuvitelmana, että muualla maailmassa ollaan yhtä rehellisiä keskimäärin hyviä kuin väitetysti Suomessa ja toimitaan yhteistä oletettua hyvää tavoitelleen, samoilla tai parannetuilla ehdoilla. Näin ei ole, minkä näemme esim. Ruotsissa ymv mädätyspaikoissa. Siksi maahanmuutto ja matuinvaasio ei saa olla täysin vapaata, vaan sitä pitää kontrolloida tarkasti. Esim selkeä ero Afrikan, Aasian ja Ukrainan tulokkailla, se on raaka totuus.

Ainoa oikea tapa on lyödä imperialistinen Ryssä matalaksi laajamittaisella sotilaallisella operaatiolla antamalla kaikki Ukrainan tarvitsema jykevämpi tykistö, rakettipatterit pitkän kantaman aseistuksena aina 300 km saakka, sekä laittamalla Ryssä merisaartoon kaikilta satama-alueiltaan Suomenlahden pohjukkaa, miehitettyä Saksan Köningsbergin eli Itä-Preussin aluetta ja Mustan meren satamiaan myöden.

Lisäksi Nato voisi pakotteina iskeä kuten 1800-luvun Krimin sodassa miehitetyn Krimin kaikki Ryssän sotilaskohteet tuusan nuuskaksi, niin loppuisi peruste Ryssän Krimistä ja sinne tarvittavasta maasillasta. 

Ukrainan energiavarannot päätymässä Ryssän hyödynnettäviksi 2022





Ryssän tavoitteet mitä kertoo julkisesti on vain savua ja sumua, kyse vain puhtaasta isovenäläisestä tarpeesta rosvota kaikki mikä mahdollista, mikä on näkynyt Ryssän sotarikosten sivutuotteena kun pesukoneista alkaen kaikki on lähtenyt ryssien matkaan, kun ensin on raiskattu, tapettu, tuhottu ko alueen porukka minne on asettauduttu.

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto historioitsija monitoimimies Tampere Pirkanmaa eduskuntaan 2023 kuva 28.5.2022  https://Eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2023 valkoisemman totuudellisemman historian asialla yhteisin tavoittein ilman "ryssäläisyyden iestä".


Putin ampui itseään koipeen Ukrainan sodalla 12.5.2022 Suomi Natoon

-------------
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti