tiistai 24. tammikuuta 2017

Miksi Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere on Suomen merkittävin kuntavaaliehdokas, millä tahansa mittarilla arvioituna. Tässä punnitaan riippumaton tiedonvälitys ja sananvapaus mitä puolueet ja saastamedia pyrkivät sensuroimaan?


Miksi Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere on Suomen merkittävin kuntavaaliehdokas, millä tahansa mittarilla arvioituna. Tässä punnitaan riippumaton tiedonvälitys ja sananvapaus mitä puolueet ja saastamedia pyrkivät sensuroimaan?

http://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.fi 
Seppo Lehdon kuntavaaliblogi
-----------------------


Tampereen kommunistitaustaisessa punikkiyliopistossa väittää eräs "Hanna Nikkanen on vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka on tutkinut muun muassa digitaalisia kansalaisliikkeitä ja kansainvälistä yritystoimintaa. Hän on tutkiva toimittaja, joka kirjoittaa yritystoiminnasta, internetistä ja ympäristöstä. Hän on kirjoittanut neljä tietokirjaa ja saanut tutkivasta työstään mm. tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Nikkanen toimii Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessorina lukuvuonna 2016–2017."

Oikaisu ylläolevaan:

Voidaan todeta heti kättelyssä että Tampereen punikkiyliopistossa ei ole mitään vapaata kommunismin rasitteista ja tulkinnoista vapaata tieteellisesti uskottavaa toimittajakuntaa, ei edes historianlaitoksella.


------------

Stalinin kommunistinyrkin tuotetehdas: Hanna Nikkanen tamperelainen punikkiyliopiston verovaroin toimiva "moskovan tiltu"-probagandan levittäjä jakaa disinformaatiota Seppo Lehdosta nettijulkaisussaan: https://longplay.fi/author#hanna-nikkanen toimittajan julkinen identiteetti ohessa ja tässä harhajulkaisunsa mikä itkee kuin vieläkin kadonnutta "neuvostoliittoa" kaivaten:

"Mitä yhteistä on mammabloggareilla ja uusnatseilla?

23. January 2017, Hanna Nikkanen"
------------------------------------------
Ohessa alla lainaus tekstistään "Seppo Lehtoa" ja demokratiaa halveksivaa tekstiään lainaten ja koskien:
https://longplay.fi/sidetone/mita-yhteista-mammabloggareilla-ja-uusnatseilla

Viestitellessäni Shadloon kanssa sain ystävältä kehotuksen: googlaa (koska se tosiaan on jo yleiskielen verbi) sana ”kuntavaaliehdokas” ja katso kuvatulokset.

Haku tuotti kuvia tamperelaisesta Seppo Lehdosta: kymmeniä Seppo Lehdon kuvia, ennen kuin yksikään muu ehdokas mahtui mukaan. Lehdon käsi nousi kuvissa uudestaan ja uudestaan natsitervehdykseen. Se ei tietenkään ole Antti Järvisen mainitsemaa relevanssia – Seppo Lehto ei ole merkittävin suomalainen kuntavaaliehdokas kenenkään paitsi itsensä ja noin sadan äänestäjän kannalta – vaan todennäköisesti Lehdon harrastaman yksinkertaisen, tehokkaan hakukoneoptimoinnin tulos. (Shadloo ei halunnut kommentoida yksittäistapauksia.)

Google käyttää valtavasti voimavaroja torjuakseen hakutulosten manipulointiyrityksiä – englanniksi. Tällä haavaa näyttää siltä, että suomen kaltaisen pienen kielen vuoksi ei nähdä vastaavaa vaivaa. Englanninkielisessä maassa Seppo Lehto tuskin olisi ainoa Google-kuvahaun tuntema kuntavaaliehdokas eikä SVL määrittelisi kansallissosialismia."

Kysymys allaolevaan ;) Missä on tämä hanna nikkasen tutkijan objektiviteetti, mitä pitäisi rahoittaa?

"Tämä oli Long Playn ilmainen Sivuääni. Julkaisemme myös pitkiä ja tutkivia juttuja. Niiden tekeminen rahoitetaan kokonaan lukijoiden tilausmaksuilla, koska emme myy mainostilaa. Jos haluat tukea perusteellista journalismia, tilaa Long Play tästä."
 ---------------------------

Ohessa hieman kaivattua huippuosaamista punikki-Tampereen punikkiklitoristutkijoille ja muille moskovan tiltuille ;)

Katso video: Paljon mainostetun "huippuosaamisen anti":


----------------


------------------------

Seppo Lehto tosisuomalainen suursuomalainen enemmän kuin perussuomalainen Suomi suomalaisille

Seppo Lehto tosisuomalainen suursuomalainen enemmän kuin perussuomalainen Suomi suomalaisille Rajaton maahanmuutto ja islamisaatio on pysäytettävä ja miehitetyt alueemme palautettava miehittäjä-Ryssältä

Meille tamperelaisina riittää mustaamakkaraa omasta takaa. Kiitos Tapolalle, emme kaipaa kävelevää mustaamakkaraa, sehän on jo elintarvikkeeksi kelpaamatonta yleensä jollei ole raadonsyöjäKukkaistervehdys suomalaisille naisille: Suojelkaa tulevaisuutta ja tyttäriänne: Kuntavaaleissa ehdokkaanne Seppo Lehto mustaa tulevaisuutta vastaan 


On aika tunnustaa tosiasiat: Suomi on meille suomalaisille paras maa niin kauan kuin Suomi on suomalaisten asuttama ilman turhaa viidakkorumpujen pärinää ja kamelilaumojen vaellusta


Katse kohti tulevaisuutta paremmalla siemenellä ja maanmuokkauksella suomalaisille sopivammaksi ilman muslimi-invaasion ja haittamaahanmuuton rahoitusta


Maa kaipaa muokkausta ja siemennystä kuten kuntavaaleissakin äänestäjät kaipaavat uusia vaihtoehtoja mätien omenien sijaanSe on moro tampereen kommaritaustaisille punavihreille mädättäjillekin keskuudessamme------------------------

Seppo Lehto paremman valkoisemman tulevaisuuden asiamies
http://seppolehto.blogspot.fi/

---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti